Stubbe IT bv heeft vele jaren ervaring in netwerk-technologie en serverinstallaties.

Het bedrijf is in 1998 opgericht door dga Ronald Stubbe en is daarna gestaagd gegroeid. Stubbe IT heeft veel ervaring opgebouwd met netwerk-apparatuur en het installeren van Unix en Linux-servers. Stubbe IT werkt voor enkele grote bedrijven en organisaties, maar telt ook kleinere ondernemingen tot zijn klantenkring.

Stubbe IT importeert en levert sinds 2001 de producten van SENA Technologies. SENA is gespecialiseerd in seriële netwerk- en Bluetooth-apparatuur. Wij leveren deze apparatuur aan klanten in geheel Europa.

In 2006 heeft Stubbe IT met deze SENA producten een printerinterface ontwikkeld voor één van onze klanten, waarmee een seriële printer na het vervangen van het seriële board door ons ontwikkelde netwerkboard, direct op het netwerk kan worden aangesloten, en zo meer centraal kon worden ingezet.

Daarnaast ontwikkelen wij backend software voor websites voor meerdere grote organisaties, met eventueel Windows-software die communiceert met deze backend databases.  Wij maken gebruik van PHP, Perl, JAVA, PL/SQL, AJAX, SOAP, JSON, MySQL , Oracle, C++ en Delphi om alles tot één geheel te maken, waar gebruiksvriendelijkheid een belangrijk detail is.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen.